У Давосі директор eBay назвав технологічний сектор новим видом економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Давосі директор eBay назвав технологічний сектор новим видом економіки

Технології&Авто
740
Технології – це не сектор. Технології – це і є нова економіка. Про це на Всесвітньому економічному форумі в Давосі сказав директор компанії eBay Девін Веніг.
“Освітня система зовсім не готова до такого виду економіки. В США ми зараз обговорюємо імміграцію. Але ми робимо це без згадки про тему освіти. І мене це шокує. Я цього не розумію. Адже ці речі – дві сторони однієї медалі”, – сказав він.
Директор Лондонської школи економічних і політичних досліджень Мінуш Шафік вважає, що новітні технології скоро автоматизують одноманітну і рутинну роботу. Тому людям для успішної роботи потрібно розвивати так звані “легкі”, креативні навички.
“Людей треба вчити аналізувати інформацію, використовувати її, досліджувати її. Необхідною буде також здатність постійно вчитися. І ми повинні дати людям інструменти для того, щоб вони могли переформатувати своє професійне життя в майбутньому”, – сказала вона.
У свою чергу, глобальний виконавчий директор і президент The Boston Consulting Group Дело Лессер зазначив, що технології змінять логіку глобалізації і розмістять виробництво ближче до ринків.
Продукцію буде вигідніше виробляти ближче до ринку збуту. Це одна зміна в глобалізації. Інший її результат, який я вважаю позитивним, – це те, що з’явилася велика міжнародна інфраструктура збуту.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас