Nokia може випустити смартфон з п'ятьма камерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia може випустити смартфон з п'ятьма камерами

Фондовий ринок
630
Холдинг HMD Global готує смартфон під маркою Nokia з п’ятьма основними камерами на тильній панелі. У Мережу потрапило схематичне зображення їх положення на корпусі, але перевірити справжність малюнка неможливо.
HMD Global має намір повторити успіх останніх смартфонів колишньої Nokia, особливо моделі 808 PureView, яка за допомогою всього однієї матриці, хорошої оптики від Carl Zeiss і правильних алгоритмів могла робити 41-мегапіксельні знімки. Новий смартфон Nokia буде працювати за іншою схемою: всі п’ять камер будуть знімати одночасно, і потім розумне ПЗ об’єднає кадри в єдиний знімок в дуже високій роздільній здатності.
Nokia може випустити смартфон з п'ятьма камерами
Скільки такий смартфон буде коштувати, як він буде називатися і навіщо все ж йому так багато камер – на всі ці питання відповіді поки немає. Відомо лише, що новинка від Nokia буде представлена ​​в цьому році, і для більш якісної роботи камер в неї вмонтують лазерний автофокус. Додамо також, що на MWC 2018 відбудеться анонс смартфона Huawei P20 з потрійною основною камерою, яка знімає в роздільній здатності 40 мегапікселів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас