Amazon планує розбагатіти за рахунок рекламного бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon планує розбагатіти за рахунок рекламного бізнесу

Фондовий ринок
435
Протягом більше двох десятиліть Джефф Безос жертвував прибутком заради зростання компанії, намагаючись переконати Уолл-стріт, що Amazon.com Inc. – найкраще підприємство для інвестування. Зовсім недавно інвестори заспокоїлися за рахунок доходів від хмарних послуг компанії, що дозволило компенсувати втрати в електронній комерції. Проте, за останні п’ять років середній прибуток Amazon знизився приблизно на 1%. Про це повідомляє Bloomberg.
Тепер на черзі бізнес, який дозволить отримувати стабільний прибуток – рекламна справа. За останні кілька років Bezos&Co. розробили свою маркетингову платформу, яка дозволяє Amazon отримувати дохід від величезної аудиторії.
Зробивши ставку на хмарні сервіси Amazon і давши поштовх для зростання акцій до 1300 доларів, інвестори зацікавилися ідеєю створення рекламного бізнесу, бо він не вимагає великих фінансових вливань в нові data-центри та вантажоперевезення.
Крім того, рекламна справа дозволить отримувати досить великий прибуток. У понеділок Capital Markets підвищила цільовий курс Amazon до 1600 доларів за акцію, в основному за рахунок зростання рекламного бізнесу. На думку аналітиків, вартість однієї акції Amazon може перевищити 2000 доларів – в такому випадку компанія стане першим підприємством з ринковою вартістю в трильйон доларів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас