Суд залишив Насірова під заставою у 100 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд залишив Насірова під заставою у 100 мільйонів

Казна та Політика
228
Суд продовжив ще на два місяці запобіжний захід у вигляді 100 мільйонів гривень застави відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.
Відповідне рішення ухвалила колегія суддів Шевченківського райсуду на засіданні 19 січня, передає ЕП з посиланням на Громадське.
Зокрема, Насіров продовжить носити електронний браслет і не зможе виїжджати за межі Київської області. Також йому не повернуть закордонний паспорт.
Зазначається, що на засіданні продовжили запобіжний захід іншому обвинуваченому в цій справі — керівнику департаменту ДФС Володимиру Новікову.
Нагадаємо, міністр фінансів Олександр Данилюк подав до Кабінету міністрів подання на звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.
Насіров подав на Данилюка заяву в Генпрокуратуру у відповідь.
Як відомо, у середу прем’єр Володимир Гройсман пообіцяв винести на розгляд уряду питання звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, як тільки його отримає.
Насірова підозрюють в тому, що протягом 2015 – 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.
7 грудня 2017 року Шевченківський районний суд Києва оголосив перерву у справі Насірова до 19 січня.
У березні 2017 року депутат від БПП Мустафа Найєм оприлюднив довідку, яка свідчить про те, що у відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова є громадянство Великої Британії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас