Цього року Facebook суттєво спростить свій мессенджер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року Facebook суттєво спростить свій мессенджер

Технології&Авто
405
Керівник Facebook Messenger Девід Маркус (David Marcus) розповів про проблеми сервісу і те, як компанія збирається їх вирішувати. «Додаток став занадто нагромаджений, — написав він. — Тому в цьому році ми збираємося значно спростити і впорядкувати мессенджер».
Одна зі сфер Facebook Messenger, на яких компанія хоче зосередитися — аудіо- і відеодзвінки. Величезну увагу соціальний гігант приділяє прямим трансляціям, тому в такому рішенні немає нічого дивного. Facebook зробить упор на групові відеочати, а також вдосконалить процес відправки фотографій і роликів.
Компанія може додати в сервіс персоналізовану версію функції «Перевірка безпеки». «Ніхто не хоче упускати особливі моменти, але саме спілкування в реальному часі об’єднує нас у кризових ситуаціях… Ми хочемо переконатися, що ви можете як відсвяткувати заручини двоюрідного брата з іншого кінця світу, так і упевнитися, що після стихійного лиха з вашим другом все в порядку», — написав Маркус.
Facebook планує змінити те, як люди спілкуються через месенджер зі службою підтримки. Зокрема, вона робить акцент на тому, що при виникненні будь-яких питань користувач може написати компанії, а не дзвонити їй — це суттєво економить час, гроші і нерви. Втім, як саме компанія збирається покращувати цей аспект, поки що не ясно.
Що стосується реклами, то вона з Facebook Messenger нікуди не дінеться. Але компанії зможуть створювати фільтри для більш точного відсіювання аудиторії, а також додавати рекламні маски.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас