Nestlе продає Ferrero свій кондитерський бізнес в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nestlе продає Ferrero свій кондитерський бізнес в США

Фондовий ринок
389
Швейцарський концерн Nestle продає свій кондитерський бізнес в США італійському виробнику шоколаду і кондитерських виробів Ferrero за 2,8 мільярда швейцарських франків (2,9 мільярда доларів), говориться в релізі компанії.
Очікується, що угода буде закрита в кінці першого кварталу 2018 року.
“Уклавши угоду з Ferrero, ми дуже вдало прилаштували наш кондитерський бізнес у США, в цьому “новому домі” він буде процвітати”, – наводяться в повідомленні слова голови Nestlе Марка Шнайдера.
Кондитерський бізнес Nestlе в США становить близько 3% від продажів компанії Nestlе Group і включає виробництво виробів під брендами Butterfinger, Crunch, BabyRuth, 100Grand, Raisinets, Chunky, OhHenry! і SnoCaps.
У релізі зазначається, що продаж кондитерського бізнесу дозволить Nestlе сконцентруватися на інших напрямках роботи концерну, таких як товари для домашніх тварин, бутильована вода, кава, заморожені продукти і дитяче харчування.
При цьому компанія як і раніше планує розширювати свій міжнародний кондитерський бізнес, зокрема, її глобальний бренд – шоколадні батончики KitKat, повідомила Nestlе.

Довідка Finance.ua:

  • Швейцарська Nestle заснована в 1866 році.
  • Їй належить понад 400 заводів у 83 країнах світу.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас