Суперколесо перетворить велосипед на електроскутер за 30 секунд (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суперколесо перетворить велосипед на електроскутер за 30 секунд (відео)

Технології&Авто
3602
Винахідник Макс Ліппе приїхав із Нью-Йорка в Лас-Вегас на CES на велосипеді через всю Америку, відмахавши понад 4,5 тисячі км за 10 днів. Завдяки Electron Wheel – передньому колесу з електромотором – він зміг кожен день проїжджати дистанцію, яка в півтора рази довша від найтяжчих випробувань для велосипедистів-професіоналів. А Google Assistant допоміг йому не заблукати.
Ліппе стартував з Юніон-Сквер у Нью-Йорку 31 грудня, зустрівши Новий рік у дорозі. Незважаючи на допомогу колеса з електромотором, ймовірно, це одна з найтяжчих рекламних акцій в історії Google, яка вирішила звернути увагу на інтеграцію нової версії Electron Wheel зі своїм голосовим помічником. Щодня Макс крутив педалі близько 17 годин, проїжджаючи близько 450 км. Для порівняння: дистанція найдовшої одноденки для велопрофесіоналів – Мілан – Сан-Ремо – близько 300 км, її проїжджають за 7 годин. За поїздкою Макса можна було стежити в реальному часі на спеціальному сайті і в Instagram.
Унікальна подорож стала можливою за допомогою Electron Wheel – колеса з електромотором, яке замінює звичайне переднє. Електронний датчик на зірочці передасть інформацію про швидкість обертання – і ми готові до поїздки. Заміна займає 30 секунд і не вимагає спеціальних навичок.
Всередині колеса – електромотор потужністю 400 ват, який здатний розвивати швидкість до 35 км/год. На одному заряді можна проїхати близько 80 км, тож Макса в його поїздці супроводжував фургончик Google з шістьма запасними Electron Wheel, повідомляє Digital Trends.
Фішка нинішньої версії – інтеграція з Google Assistant. Завдяки цьому велосипедист може відрегулювати потужність електромотора під себе, дізнатися, чи надовго вистачить акумулятора або отримати довідку про маршрут. Представник Electron Джеймс Паркер говорить, що стало безпечніше і зручніше: «Всіма можливостями програми можна скористатися, не відволікаючись на екран на кермі. Телефон може бути у вас в кишені або в рюкзаку – просто запитаєте: «Гугл, що там з батарейкою?».
Друге покоління Electron Wheel є для попереднього замовлення за ціною $799 за 26-дюймову версію, сумісну з більшістю кросових велосипедів. Поставки почнуться в лютому, трохи пізніше буде додана інтеграція з Google Assistant.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас