Кабмін скасував заплановані реформи ДФС і митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасував заплановані реформи ДФС і митниці

Казна та Політика
947
Кабінет міністрів скасував постанову 2017 року про реформування і реорганізацію Державної фіскальної служби і митниці, яку ініціювало Міністерство фінансів.
Про це повідомляє dt.ua.
“На засіданні уряду в четвер, 11 січня, було ухвалене рішення про скасування постанови про затвердження концепції реформування системи органів державної податкової та митної політики, а також постанови про реорганізацію територіальних органів Державної фіскальної служби. Скасовані постанови були ухвалені 29 березня і 19 липня минулого року”, – йдеться в повідомленні.
Постанови передбачали створення Міжрегіональної митниці і головного Міжрегіонального управління ДФС. Водночас обласні та енергетичну митницю планували приєднати до Міжрегіональної митниці.
“Об’єднані державні податкові інспекції повинні бути приєднані до головних управлінь ДФС в областях, а останні, в свою чергу, разом з Офісом великих платників податків – включені до складу Міжрегіонального головного управління ДФС”, – зазначає видання.
В. о. голови ДФС Мирослав Продан і представники парламентського комітету з питань податкової та митної політики розкритикували пропозиції Мінфіну та заявили, що їх неможливо реалізувати.
Однак в Мінфіні відповіли, що керівництво ДФС не хоче реформувати відомство.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас