7 автомобілів, які розчарували своїх власників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 автомобілів, які розчарували своїх власників

Технології&Авто
5687
Новий автомобіль – це зазвичай привід для радості. Але іноді трапляється так, що машина приносить одні лише прикрощі. Погана динаміка, часті поломки, шум у салоні – це тільки деякі зі скарг на досить популярні моделі. Тому багатьом автолюбителям стане у нагоді антирейтинг, який склало американське видання Consumer Reports.
7. Nissan Sentra
Автомобіль входить в першу 20-ку з продажу, але при цьому став 7-м в цьому антирейтингу. Тільки 49% покупців Sentra задоволені своєю покупкою, решта 51% розчарувалися в машині.
6. Nissan Note
Nissan Note є одним з найдоступніших субкомпактвенів, але не варто спокушатися. Згідно зі статистикою Consumer Reports, близько 51% покупців повідомили, що шкодують про купівлю цього автомобіля. І на те є низка причин. На жаль, у всьому світі спостерігається тенденція до збільшення розмірів машин, і компактним моделям відводиться все менше уваги і фінансування.
5. Nissan Pathfinder
Машина задовольняє тільки 49% власників, що є найгіршим результатом в класі. Водії скаржаться на дешеве оздоблення Pathfinder, незручні сидіння і нудне неінформативне управління.
4. Infiniti Q50
Тільки 48% покупців заявили, що задоволені автомобілем. Можливо, вся річ в конкурентах, адже Infiniti Q50 доводиться боротися з Mercedes-Benz C Class і BMW 3 серії.
3. Dodge Dart
Близько 58% покупців Dart заявили, що машина їх не влаштовує. Скарги стосуються практично всіх аспектів автомобіля: повільний розгін, неефективний клімат-контроль, незручні сидіння.
2. Jeep Compass
Перше покоління компактного кросовера Jeep Compass стало найбільшим розчаруванням для любителів повного приводу. Лише 42% власників моделі заявили Consumer Reports, що задоволені покупкою. З їхніх слів, машина мало підійде тим, хто цінує динаміку, витрату палива, комфорт, тишу в салоні і оглядовість. З огляду на це, а також відгуки в автомобільній пресі, в 2017 році в серію пішла машина другого покоління.
1. Acura ILX
Незважаючи на те, що японський бренд Acura вважається престижним, власники моделі ILX вважають, що їхні машини недостатньо динамічні, занадто шумні і мають неякісну фарбу. Як результат, замість «елітної» Acura ILX фахівці радять купити Honda Civic.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас