Microsoft розповіла, хто найбільше постраждає від вразливостей Meltdown і Spectre — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft розповіла, хто найбільше постраждає від вразливостей Meltdown і Spectre

Світ
1266
Компанія Microsoft опублікувала офіційну заяву щодо можливого зниження продуктивності комп’ютерів після встановлення патча, який закриває вразливості Meltdown і Spectre. За словами віце-президента підрозділу Windows Террі Маєрсона, найсильніше можуть постраждати власники комп’ютерів старше двох років.
«Одним з головних питань щодо всіх цих виправлень є вплив, який вони можуть мати на продуктивність як ПК, так і серверів. Важливо відзначити, що багато з тестів, раніше опублікованих, не враховують оновлення ОС і процесора. Ми проводимо наші власні тести і демонструємо їх результати після завершення, але я хочу відзначити, що ми одночасно продовжуємо працювати над налаштуванням продуктивності. Наш досвід показав, що виправлення 2017-5753 і 2017-5754 несуть мінімальні зниження швидкості роботи, в той час як патч 2017-5715 має на неї помітний вплив», – розповів Террі Маєрсон.
Найменше змін щодо продуктивності після встановлення патчу помітять власники комп’ютерів на Windows 10 2016 року випуску або новіше з процесорами Intel сімейств Skylake і Kaby Lake. Користувачам ПК на Windows 10 з чіпами Haswell 2015 року виходу і старішим варто очікувати більш істотного зниження швидкості роботи. Найбільше постраждають користувачі Windows 7 і 8.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас