Коломойський повторно заблокував forensic audit ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський повторно заблокував forensic audit ПриватБанку

Фондовий ринок
1369
Колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський повторно в судовому порядку заблокував forensic audit (судовий аудит) фінустанови.
Про це свідчить рішення Київського районного суду Одеси від 4 січня.
Суд розглянув позов Коломойського до ТОВ “Телекомпанія “АРС”, Національного банку України, Міністерства фінансів, ПАТ “ПриватБанк”, а також компаній Kroll Associates UK LLP, AlixPartners Services UK LLP, Hogan Lovells International LLP, ТОВ “Астерс Консалт”, ТОВ “Астерс”, ТОВ “АліксПартнерз (Україна)” про визнання недійсними договорів та припинення дії, а також про захист честі, гідності та ділової репутації.
Розглянувши подані позивачем документи, суд задовольнив його заяву і заборонив відповідачам, а також будь-яким особам, які надають їм послуги, філіям юридичних осіб, які співпрацюють з відповідачами “виконувати умови, вимоги та будь-які інші положення будь-яких договорів, угод, контрактів, довіреностей і будь-яких інших угод, укладених з НБУ, ПриватБанком, Мінфіном, які прямо та/або опосередковано стосуються та/або будь-яким чином впливають та/або можуть впливати на права та/або інтереси Ігоря Коломойського.
Також суд заборонив аналогічні дії від імені відповідачів за кордоном.
Крім того, судовим рішенням накладено заборону на оплату всіх послуг, що надаються відповідачам, якщо вони стосуються інтересів Ігоря Коломойського. Аналогічну заборону встановлено ​​для компаній AlixPartners Services UK LLP, Kroll Associates U.K.Limited, ТОВ “Астерс”, ТОВ “Астерс Консалт”, які проводять forensic audit ПриватБанку, “до вирішення даного спору по суті”.
Крім цього всім фігурантам позову заборонено розголошення, використання і застосування будь-яких документів, а також будь-які дії з використання, збору і накопичення персональних даних бізнесмена.
Телекомпанії “АРС”, що фігурує в позові, заборонено здійснювати будь-які дії з “трансляції, оповіщення, коментування і будь-якого іншого поширення інформації, які можуть нашкодити репутації позивача.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас