Ford представив лінійку електроскутерів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford представив лінійку електроскутерів (відео)

Технології&Авто
1303
На CES 2018 компанія показала нові моделі електротранспорту, але несподівано ними виявилися не електромобілі. Ford задумався про новий формат переміщення містом і показав яскраві і компактні електроскутери Ojo, повідомляє Gas2.
Комусь це може здатися несерйозною новинкою, але після 5 років відсутності нових моделей електротранспорту і скутер – досягнення. Скутер представлений в різних колірних варіантах. Як і аналоги, цей здатний проїхати 40 км на швидкостях до 32 км/год. Урухомлює його мотор потужністю 500 Вт, а вантажопідйомність апарату – 130 кг.
Потужність мотора дозволяє скутеру підніматися на гори з кутом нахилу до 18 градусів. Акумулятор заряджається через звичайну розетку, тому покупцям не доведеться замислюватися про переобладнання гаража. Цікаво, що бренд Ojo існував окремо до цього. Навіть зараз можна зайти на їхній сайт і знайти там собі скутер за $ 2200. Навіщо Ford зв’язався зі скутерами – поки що незрозуміло. За їх словами, вони хочуть вирішити проблему «останньої милі» – дати зручний транспорт для тих, хто вже скористався поїздом, електричкою і метро, а тепер збирається подолати останні кілометри шляху. Також є припущення, що це просто PR-хід. Скутерами компанія хоче залучити міленіалів в свої салони, а там переконати купити Focus.
Дрібний електричний транспорт стає популярнішим в містах. З новими типами батарей він може дати великий запас ходу при мінімальній вазі і супутніх витратах. Електровелосипеди, елеткроборди і самокати можна взагалі брати з собою в автобус або метро. Все це веде до того, що міста, де такого транспорту буде більше, будуть ставати чистішим і комфортнішим. Електромобілі – це важливо, але так само важливо, щоб паралельно розвивався і більш доступний транспорт.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас