Данилюк спрогнозував велике IT-майбутнє України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк спрогнозував велике IT-майбутнє України

Казна та Політика
1207
Україна може стати одним з основних IT-центрів Європи та навіть світу. Про це написав у Facebook міністр фінансів України Олександр Данилюк.
“Наша країна має всі шанси стати одним з основних IT-центрів в Європі та, можливо, у світі. У нас є чудові стартапи, розвинена інфраструктура, висококваліфіковані фахівці та уряд, який розуміє необхідність створення кращих умов для бізнесу та готовий працювати над цим”, — зазначив він, коментуючи відкриття українського павільйону на одній з найбільших світових технологічних виставок в Лас-Вегасі Consumer Electronics Show.
Данилюк порадів тому, що інноваційні українські компанії розвиваються відповідно до основних міжнародних трендів (штучний інтелект, віртуальна реальність, дрони тощо).
“Я вірю в ринок, приватну ініціативу, креативність і кропітку роботу. Саме це дозволило українським стартапам потрапити на цю виставку”, — додав міністр.
Як уточнив очільник Мінфіну, прогнози щодо розвитку ІТ-сектора в світі вражають: розмір світового IT ринку в 2018 році досягне 3,7 трильйонів доларів, що на 4,3% більше, ніж у 2017 році (3,5 трильйони доларів).
“Країна, яка прагне до сучасної, диверсифікованої та стійкої економіки, має будувати її на основі інноваційних технологій”, — підкреслив міністр фінансів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас