Компанія Коломойського зібралася відібрати у Приватбанку Буковель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Коломойського зібралася відібрати у Приватбанку Буковель

Фондовий ринок
1495
Київський апеляційний госпсуд відкрив апеляційне провадження за апеляційною скаргою НБУ і Приватбанку на рішення Господарського суду Києва від 8 грудня 2017 року, яким було задоволено позов компанії Скорзонера і розірвано іпотечний договір №63, укладений 3 жовтня 2014 року з НБУ як забезпечення боргових зобов’язань Приватбанку.
Про це йдеться в рішенні суду від 27 грудня.
Finbalance з посиланням на дані держреєстру повідомляє, що предметом іпотеки за договором, який уклали Скорзонера і НБУ, є паркінг (площа – 29,8 тис. кв. м) в м. Яремче, с. Поляниця Івано-Франківської області.
Крім того, з держреєстру виполиває, що Скорзонера передала в іпотеку НБУ низку інших активів в цьому населеному пункті (переважно – земельні ділянки, а також інші види нерухомого майна).
За даними держреєстру юросіб, засновники компанії Скорзонера – компанії Мавекс, Галичина-Цукор, Дерлінг, а кінцеві бенефіціари – Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.
Нагадаємо, раніше заступник глави Національного банку України Катерина Рожкова заявила, що Приватбанк має продати непрофільні активи: гірськолижний курорт Буковель, будівлю телеканалу 1+1 в Києві і літаки авіакомпанії МАУ.
Зазначимо, що гірськолижний комплекс Буковель був прийнятий на баланс Приватбанку під час націоналізації.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас