Ізраїльська авіакомпанія закрила лоу-кост рейси до України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльська авіакомпанія закрила лоу-кост рейси до України

Технології&Авто
1237
Ізраїльська авіакомпанія El Al оголосила про відмову від лоу-кост концепції UP на рейсах Київ – Тель-Авів і за іншими напрямками і про переведення всіх європейських маршрутів на нову модель перевезень.
Про це повідомляє avianews.com.
З 2014 року El Al літає з Тель-Авіва до Києва, Будапешта, Праги, Берліна і Ларнаки за лоу-кост концепцією UP. Вона передбачає, що найдешевші квитки економ-класу включають тільки перевезення ручної поклажі. Перевезення багажу, харчування, вибір місця, реєстрація в аеропорту оплачуються окремо. Бізнес-клас на таких рейсах відсутній.
Нова концепція передбачає введення трьох тарифів економ-класу Lite, Classic і Flex. Також буде повернуто бізнес-клас на рейси, які зараз виконуються за концепцією UP, що не передбачає бізнес-клас.
Ізраїльська авіакомпанія закрила лоу-кост рейси до України
Lite передбачає безкоштовне перевезення тільки ручної поклажі, безкоштовні напої та харчування на борту і можливість накопичення миль. За вибір місця або перевезення багажу необхідно буде заплатити додатково.
Classic, крім безкоштовних опцій тарифу Lite включає, безкоштовний вибір місця, перевезення однієї валізи вагою до 23 кг і можливість внесення змін в квиток або його скасування при сплаті штрафу.
Flex дозволяє додатково без штрафів вносити зміни в квиток або скасовувати його для підкласів бронювання Y, S, M.
Подібна концепція тарифів економ-класу вперше в Європі введена авіакомпаніями Lufthansa Group в 2015 році. Пізніше на аналогічну модель перейшли авіакомпанії Air France, KLM, LOT, Alitalia.
Продаж квитків за новими тарифами розпочнеться з 30 квітня, а польоти за новою концепцією почнуть виконуватися з 15 жовтня 2018 року.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас