Названо лідера серед інвестбанків за обсягом зібраних в EMEA комісійних у 2017 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо лідера серед інвестбанків за обсягом зібраних в EMEA комісійних у 2017 р.

Фондовий ринок
323
Комісійні інвестбанків в EMEA (Європа, Близький Схід і Африка) в 2017 році збільшилися на 8%, причому істотне зростання винагород в сегменті розміщення акцій нівелювало падіння доходів від операцій злиття і поглинання (M&A).
Згідно з даними аналітичної компанії Dealogic, сукупні доходи інвестбанків від консультаційних послуг в сфері M&A, а також супроводи угод залучення фінансування на ринках капіталу в EMEA торік склали $19 млрд.
Частка EMEA в загальному обсязі комісійних, отриманих інвестбанками по всьому світу, в 2017 році склала близько 23%, що приблизно відповідає рівню попереднього року.
У США комісійні, зібрані інвестбанками, в минулому році зросли на 10% – до $45 млрд.
JPMorgan став лідером серед інвестбанків за обсягом комісійних, зібраних в EMEA в 2017 році, з показником в близько $1,5 млрд, свідчать дані Dealogic. Причому JPMorgan перебуває на верхній позиції в цьому рейтингу вже чотири роки поспіль.
Citigroup минулого року вийшов на друге місце, обійшовши Goldman Sachs, а четверту позицію зайняв Deutsche Bank.
Комісійні інвестбанків від супроводу угод залучення коштів на ринку акціонерного капіталу в EMEA торік зросли на 52% – до $3,7 млрд завдяки рекордній кількості подібних розміщень.
У цьому сегменті лідером став Citigroup, тоді як JPMorgan зайняв лише третє місце, поступившись ще і Morgan Stanley.
Комісійні від супроводу угод розміщення боргових зобов’язань збільшилися на 13%, до $6 млрд. Тут лідером став HSBC, а друге місце зайняв JPMorgan.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас