Cisco перерахувала тенденції IT-ринку на найближчі роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cisco перерахувала тенденції IT-ринку на найближчі роки

Технології&Авто
1312
Cisco склала список тенденцій, які, на думку експертів компанії, будуть переважати на IT-ринку в найближчі роки.
В Cisco очікують зростаючу роль інтенційно-орієнтованих мереж, в яких поєднуються мережні інновації, включаючи SDN, віртуалізацію, машинне самонавчання, модельно-орієнтовані програмні інтерфейси API і розробки, пов’язані з безпекою.
За прогнозами експертів, для кіберзахисту компанії все частіше будуть вдаватися до автоматизації, машинного навчання і штучного інтелекту. Останній знайде застосування також у формі віртуальних помічників, які в наступному році стануть розумнішими і, зокрема, братимуть участь у проведенні нарад за допомогою ботів, які вміють розпізнавати мову і розуміти контекст.
Іншими ключовими тенденціями, на думку фахівців Cisco, стануть розвиток хмарних сервісів і популяризація безпілотних автомобілів і дронів. Сфера застосування квадрокоптера стрімко розширюється – від інспекції трубопроводів і веж стільникового зв’язку до складської інвентаризації.
Нарешті, в Cisco впевнені в широкому поширенні блокчейн-рішень і туманних обчислень. Сьогодні туманні обчислення розширили сферу дії хмари до межі мережі, де генеруються дані. Щоб заощадити смугу пропускання і забезпечити обробку даних в реальному часі, вони переробляють гори даних і пересилають для подальшої обробки в хмару тільки ту інформацію, яка відповідає певним критеріям.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас