Привітання з Новим роком від Finance.ua! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Привітання з Новим роком від Finance.ua!

1851
Дорогі читачі!
Ось і завершується 2017-й. За минулий рік портал Finance.ua розвивався й удосконалювався завдяки вам і вашим побажанням!
Нашій команді вдалося створити корисний і масштабний фінансовий супермаркет. Розширити та вдосконалити https://news.finance.ua. Обзавестися новим, сучасним логотипом. Оновити дизайн.
Редакція Finance.ua за 2017 рік опублікувала понад 23 тис. новин, підготувала 1268 статей. Спільно з експертами і лідерами ринків написала 260 авторських колонок. Все це створювалося і створюється для вас.
Разом ми зробили портал Finance.ua кращим, зручнішим і кориснішим.
Коментарі і відгуки читачів весь 2017 рік підтримували і допомагали редакції. Завдяки критиці вдалося виправляти помилки, недоробки і діяти оперативно. Сьогодні за це говоримо вам «Спасибі!».
Щиро бажаємо кожному в 2018 році примноження достатку, свіжих ідей, сміливих планів, приємних відкриттів, надзвичайних партнерів і колег поруч!
А портал Finance.ua, у свою чергу, обіцяє і наступного року радувати тільки найсвіжішими та найактуальнішими новинами, якісною аналітикою, вигідними можливостями для заробітку й економії, допомогою у виборі банківських продуктів.
З прийдешнім 2018 роком!
Розраховуйте на Finance.ua
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас