Визначено найавтономніший смартфон 2017 року (список) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначено найавтономніший смартфон 2017 року (список)

Фондовий ринок
4976
Ресурс PhoneArena під час підбиття підсумків минулого, 2017 року, згадав головні смартфони, випущені за останні 12 місяців, щоб визначити лідера в плані автономності. Співробітники видання розробили власну методику тестування пристроїв. Вони виставляють яскравість екрана на одному і тому ж рівні за допомогою спеціального приладу, відключають повідомлення і всі зайві функції, здатні вплинути на автономність. Деякі апарати вони перевіряють двічі, якщо в ході першого випробування у них виникли питання до результатів.
Абсолютно несподівано найкращий показник автономності продемонстрував BlackBerry KEYone з акумулятором ємністю 3 505 мАг. Від одного заряду він пропрацював 12 годин і 26 хвилин. На другому місці розмістився Samsung Galaxy S8 Active, а закрив трійку лідерів Apple iPhone 8 Plus. Обидва апарати показали понад 10 годин автономної роботи.
Визначено найавтономніший смартфон 2017 року (список)
Важливо зазначити, що в тесті брали участь далеко не всі випущені торік смартфони. У рейтингу представлені лише популярні моделі, доступні по всьому світу.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас