Маск захотів поспілкуватися з творцем DOOM — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск захотів поспілкуватися з творцем DOOM

Світ
2936
Відомий підприємець, візіонер і мрійник Ілон Маск опублікував особистий номер телефону на своїй сторінці в Twitter, яка налічує 16,7 мільйона передплатників. Швидше за все, це вийшло випадково — повідомлення було адресоване одному з авторів оригінального DOOM, гуру ігрової індустрії і нинішньому техдиректору Oculus VR Джону Кармаку. Усвідомивши помилку, Маск видалив оригінальний пост, проте оперативні журналісти встигли зробити скріншот твіту.
Представники преси одразу ж вирішили перевірити опублікований номер телефону. При наборі у відповідь лунав не голос підприємця, а автовідповідач, який цитував фразу-пасхалку з God of War. Незважаючи на це, журналісти провели розслідування і підтвердили, що цей номер належить Ілону Маску. Співробітники авторитетних видань одразу почали будувати теорії про те, що ж бізнесмен хотів обговорити з Кармаком. Вони навіть надіслали Маску лист, в якому попросили роз’яснити ситуацію, однак творець Tesla не дав відповіді і ніяк не прокоментував те, що трапилося.
Багато хто вважав, що підприємець хотів запропонувати Кармаку співпрацю в роботі над якимось новим проектом. Втім, це малоймовірно: представники Facebook — компанії, що володіє Oculus VR — повідомили пресі, що своєю посадою Кармак цілком задоволений і залишати її не планує. Найпопулярнішою версією серед журналістів і пересічних користувачів стало те, що все, що відбулося — лише черговий жарт ексцентричного бізнесмена.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас