Red Hat вийшла на річну виручку в $3 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Red Hat вийшла на річну виручку в $3 млрд

Фондовий ринок
647
Виробник програмного забезпечення з відкритим вихідним кодом Red Hat завершив третій фінансовий квартал з виручкою, що зросла на 22% завдяки високому попиту на корпоративні рішення.
За звітний період, що відповідає календарному вересень–листопад 2017 року, продажі Red Hat склали $745 млн проти $615,3 млн за аналогічний відрізок часу 2016-го. Чистий прибуток підскочив майже на 50 % до $101 млн.
Виконавчий віце-президент і фінансовий директор Red Hat Ерік Шандер (Eric Shander) говорить, що компанія вийшла на річну виручку в $3 млрд. Як зазначає видання ZDNet, з урахуванням поточних темпів зростання доходів Red Hat може стати першим виробником софта Open Source з квартальними продажами від $1 млрд.
Останнім часом компанія спостерігає за сплеском попиту на флагманську операційну систему Red Hat Enterprise Linux з боку корпоративних клієнтів. Завдяки цьому продукту доходи Red Hat від продажу підписок піднялися до $656,8 млн з $543,3 млн у третьому кварталі минулого фінансового року.
За словами голови Red Hat Джима Уайтхерста (Jim Whitehurst), фінансовому підйому сприяє сильний попит на гібридні хмарні технології, у тому числі на контейнерні платформи.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас