Maserati призупиняє виробництво автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Maserati призупиняє виробництво автомобілів

Технології&Авто
1036
Maserati призупинив виробництво автомобілів через низький попит, повідомляє Automotive News Europe з посиланням на заяву лідерів профспілок цієї компанії. Простій триватиме до 15 січня 2018 року.
Зокрема, моделі Maserati Ghibli і Quattroporte не робитимуть з 15 грудня по 15 січня, Levante – з 20 грудня по 15 січня, а GranTurismo і Grancabrio – з 16 грудня по 8 січня.
Але це ще, як то кажуть, півбіди. Через малий попит боси концерну Fiat Chrysler Automobiles тимчасово призупинили інвестування грошей в розробку і випуск нових моделей Maserati. Скільки це триватиме – невідомо. Це означає, що найближчим часом ми з вами навряд чи побачимо нові моделі цього бренду, а ось вже існуючі моделі оновлення, мабуть, все-таки отримають.
Значить, випуск нових моделей цього бренду (Alfieri, а також нові купе і кабріолет для заміни Granturismo і Grancabrio), який був намічений на 2018 рік, перебуває під загрозою зриву.
Федеріко Белліно, представник профспілки, в своєму інтерв’ю заявив, що особливо поганими були продажі Maserati в Китаї. А ще недавно Піднебесна була лідером у продажу автомобілів цього бренду.
Тим часом, прогнозується, що в 2017 році у всьому світі буде продано близько 43 000 автомобілів Maserati. Це трохи більше, ніж в 2016 році. Найбільшим попитом користується модель Levante.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас