EasyJet завершив купівлю частини активів збанкрутілої Air Berlin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

EasyJet завершив купівлю частини активів збанкрутілої Air Berlin

Фондовий ринок
125
Британська компанія EasyJet завершила операцію з придбання частини активів збанкрутілої Air Berlin в берлінському аеропорту “Тегель”, йдеться в повідомленні британської компанії, розміщеному на Лондонській фондовій біржі.
“Угода призведе до того, що EasyJet буде експлуатувати 25 літаків з аеропорту “Тегель”. Крім цього, угода включає в себе лізинг колишніх літаків Air Berlin, поглинання інших активів, у тому числі слотів в аеропорту, і приймання на роботу колишнього льотного екіпажу Air Berlin” , – йдеться в повідомленні.
Генеральний директор EasyJet Йохан Лундгрен (Johan Lundgren) зазначив, що ця угода відповідає стратегії компанії щодо цілеспрямованого інвестування у зміцнення своїх позицій в провідних аеропортах Європи.
Минулого тижня Єврокомісія схвалила дану угоду EasyJet, про яку було оголошено 30 жовтня. Тоді говорилося, що загальна вартість покупки становить близько 40 мільйонів євро.
У серпні Air Berlin запустила процедуру банкрутства. Рішення було ухвалено після відмови головного акціонера Etihad фінансово підтримати авіакомпанію.
Британська бюджетна авіакомпанія EasyJet була заснована в березні 1995 року. Акції компанії входять в британський індекс FTSE 100 і торгуються на Лондонській фондовій біржі.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас