Україна підтримала гендерну декларацію СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна підтримала гендерну декларацію СОТ

Казна та Політика
233
Україна приєдналася до Декларації про торгівлю і розширення прав і можливостей жінок в економічній сфері, – повідомили в прес-службі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
12 грудня в рамках одинадцятої Конференції міністрів СОТ в Буенос-Айресі заступник міністра – торговий представник України Наталія Микольська взяла участь у підписанні спільної декларації про торгівлю і розширення прав і можливостей жінок в економічній сфері.
Понад 100 країн-учасниць декларації, в тому числі і Україна, погодилися працювати над тим, щоб торгова політика країн була більш відповідальною в гендерних питаннях.
Кроки для реалізації декларації передбачають обмін досвідом щодо правил і програм з метою заохочення участі жінок в національних і міжнародних економічних відносинах шляхом обміну інформацією через СОТ.
Підписанти декларації залучені до обміну кращими практиками з проведення гендерного аналізу торгової політики і моніторингу їх наслідків. Крім того, вони співпрацюють у СОТ з метою усунення бар’єрів для розширення прав і можливостей жінок в економічній сфері і розширення їхньої участі в торгівлі.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас