Засновник AliExpress визнав, що його компанія не готова до платежів в Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник AliExpress визнав, що його компанія не готова до платежів в Bitcoin

Фінтех і Картки
3811
Творець AliExpress, мільярдер Джек Ма визнав, що дуже мало знає про криптовалюти, і не планує дозволяти їх на своїх торгових майданчиках.
За його словами, він буде орієнтуватися на безготівкові платежі в валютах різних країн, пише Cryptocoinsnews з посиланням на китайські ЗМІ.
“Я скажу чесно, я знаю про біткойни дуже мало і я повністю розгублений”, – зізнався Ма.
Голова ради директорів Alibaba Group вважає, що криптовалюта може повністю змінити міжнародні правила фінансування і торгівлі. Ма зазначив, що його компанії зараз зосереджені на розвитку безготівкових розрахунків. За словами Ма, вони “орієнтуються на безготівкове суспільство для Китаю”.
“Я не думаю, що ми до цього готові. Я планую сфокусуватися на AliPay, платформі компанії для мобільних платежів, а також інших технологіях, спрямованих на розвиток юаня, долара США, євро та інших валют”, – сказав засновник AliExpress, ставлячи під сумнів те, чи зможе його компанія зробити стрибок в криптовалютний простір.
Проте корпорація вже працює з блокчейн-ініціативами. Навесні 2017 року компанія Hundsun Technologies, співзасновником якої є Джек Ма, інвестувала в блокчейн-стартап Symbiont. Компанії сфокусуються на розробці смарт-контрактів, які оптимізують бізнес-процеси на ринках державних і приватних цінних паперів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас