Боротися з корупцією в Україні буде екс-голова поліції безпеки Естонії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Боротися з корупцією в Україні буде екс-голова поліції безпеки Естонії

Казна та Політика
2074
Колишній заступник генерального директора поліції безпеки, нині радник адвокатського бюро Nove Ерік Хелдна (Eerik Heldna) очолить робочу групу експертів, метою якої стане запровадження заходів по боротьбі з корупцією в Україні.
“Головною метою розробленого за ініціативи проекту Європейського союзу “EU Anti-Corruption Initiative in Ukraine (EUACI) 2017-2019” стане скорочення питомої ваги корупції в Україні, поширення відповідного досвіду та впровадження практики, що здобула широке поширення в Естонії”, – повідомило в середу бюро Nove.
Робоча група під керівництвом Еріка Хелдна, яка складається з працівників поліції і прикордонної охорони, надасть підтримку Національному антикорупційному бюро України шляхом навчання службовців та розвитку НАБУ.
Першочерговим завданням стане в 2018 році виявлення потреб українських партнерів в підготовці кадрів і, виходячи з цього, належить розробити програму навчання та провести тренування в Києві та Таллінні.
Ерік Хелдна близько 20 років працював в органах правопорядку та безпеки Естонії і має досвід співпраці з українськими захисниками правопорядку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас