BlackBerry і Qualcomm об'єдналися у створенні автомобілів нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlackBerry і Qualcomm об'єдналися у створенні автомобілів нового покоління

425
BlackBerry і Qualcomm оголосили про співпрацю в автомобільній галузі. Спільними зусиллями компанії займуться розробкою платформ для машин наступного покоління.
В рамках угоди BlackBerry буде використовувати чіпи Qualcomm в інформаційно-розважальних і телематичних системах, а також в інтерфейсах управління бортовою електронікою і приладових панелях.
Як зазначає агентство Reuters, автомобільні технології є одним з найбільш швидкозростаючих сегментів ІТ-галузі, оскільки багато автовиробників прагнуть до створення нових функцій для безпілотного водіння і по-справжньому самокерованих машин.
BlackBerry давно розробляє автомобільні рішення. Наприклад, мультимедійні системи Ford використовують програмне забезпечення BlackBerry QNX.
Раніше в цьому році BlackBerry анонсувала гіпервізор QNX Hypervisor 2.0 для ОС QNX, що дозволяє запускати споживчі програми в окремих контейнерах. Це рішення може відокремлювати роботу критично важливих програмних систем, що відповідають за управління окремими вузлами і механізмами автомобіля, від програм, з якими взаємодіють користувачі. QNX Hypervisor 2.0 підтримує процесор Qualcomm Snapdragon 820Am, розроблений спеціально для транспортних засобів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас