Goldman Sachs назвав криптовалюту ефір серед трендів, які змінюють світ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs назвав криптовалюту ефір серед трендів, які змінюють світ

Фінтех і Картки
1252
Інвестиційний банк Goldman Sachs визначив головні ринкові тренди найближчого майбутнього. У список увійшли як вже популярні кіберспорт і технологія розпізнавання облич, так і квантові комп’ютери і штучне м’ясо, які поки що тільки зароджуються. Окремий пункт списку присвячений криптовалюті ефір, яка, на думку аналітиків банку, більш перспективна, ніж біткойн.
Аналітики Goldman Sachs представили ринкові тренди, які можуть змінити світ, у своїй рубриці Outsiders, присвяченій новим перспективним технологіям. Розділ створено, щоб допомогти інвесторам відокремити тимчасово популярні тренди від по-справжньому значущих тенденцій на світовому ринку.
У список увійшли технології з різних галузей — від фінансів до обчислювальних систем і харчових продуктів. Автори збірки відзначили, що багато явищ існують вже давно, але саме найближчим часом вийдуть на пік популярності.
Так, технологія розпізнавання облич зародилася ще в 1960-ті роки, а вегетаріанські бургери давно подають як альтернативу м’яса. Однак за цей час технологія розпізнавання облич удосконалилася, а експерименти зі штучним м’ясом стали більш масовими, бо у світі зріс попит на білкові продукти.
Новий вид цементу дозволить створювати хмарочоси висотою в милю.
Goldman Sachs також робить ставку на кіберспорт. Змагання з комп’ютерних ігор не тільки привертають велику аудиторію, але і непогано окупаються. Очікується, що у 2017 році обороти кіберспортивної індустрії зростуть на 41%.
Окремий пункт збірки присвячений ефіру. Бум криптовалют в 2017 році призвів до рекордного зростання не стільки біткойна, скільки криптовалюти на платформі Ethereum. За рік курс ефіру зріс на 5700%, в той час як біткойна — приблизно на 1400%.
Також Goldman Sachs включив в список квантові комп’ютери та створення цифрових близнюків — віртуальних моделей реальних систем, на яких можна випробувати нові технології або методики. Автори зазначили, що цифрові копії використовувалися NASA ще в період активного освоєння космосу.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас