ГПУ провела слідчі дії в головному офісі ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ провела слідчі дії в головному офісі ПриватБанку

Фондовий ринок
636
У головному офісі банку “ПриватБанку” у місті Дніпро співробітники Генеральної прокуратури України провели слідчі дії. Про це у Facebook повідомив прес-секретар банку Олег Серга.
“Нічого серйозного не відбувалося, обшуків і вилучень документів фактично не було. Слідчі дії Генпрокуратури по кредитах, виданих в минулі роки”, – повідомив він.
За словами прес-секретаря, слідчі дії зайняли близько півгодини, працівникам банку при цьому працювати не заважали. Раніше відео і фото опублікувала на своїй сторінці головний редактор видання “Український Бізнес Ресурс” Олена Лисенко.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у народного депутата, голови депутатської групи “Відродження” Віталія Хомутинника проходять обшуки. За даними ЗМІ, будинок, у якому йдуть обшуки, належить Хомутиннику, але він в ньому не живе. Крім того, стверджується, що ГПУ і СБУ проводять обшуки в санаторії Фіскальної служби, земельні ділянки на території якого були приватизовані чиновниками. Також правоохоронці обшукали будинок колишнього спікера Верховної Ради Володимира Рибака, який очолював парламент при президенті Вікторі Януковичі.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас