У Кабміні назвали напрямки співпраці зі Світовим банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні назвали напрямки співпраці зі Світовим банком

Казна та Політика
180
Серед основних напрямків подальшого співробітництва України зі Світовим банком є реалізація інфраструктурних проектів муніципального розвитку, залучення інвестицій, спільна розробка Стратегії у сфері поводження з водними ресурсами в Україні ы маршрутної карти завдань.
Про це повідомив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко.
За словами віце-прем’єра, перший проект розвитку міської інфраструктури вже показав свою ефективність. Зараз за фінансової підтримки Світового банку реалізується Другий проект, бенефіціарами якого є 12 водоканалів України.
“Питання модернізації водопостачання та водовідведення в Україні стоїть дуже гостро не тільки з точки зору необхідності зменшення енергоспоживання, але насамперед – якості надання послуг. Подібні проекти формують портфоліо для інших фінансових інститутів, які в майбутньому можуть інвестувати і реалізовувати проекти в Україні. Будь-які ризики, що виникають при реалізації маршрутної карти з розвитку міської інфраструктури, – це не лише ризики для суспільства, це, насамперед, – ризики залучення майбутніх інвестицій в Україну”, – наголосив Зубко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас