Після оновлення iOS припинив працювати FaceID — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після оновлення iOS припинив працювати FaceID

Фондовий ринок
734
Компанія Apple випустила друге велике оновлення для мобільної платформи iOS 11 для iPhone, iPad і iPod touch – iOS 11.2. Апдейт iOS 11.2 вийшов через місяць після релізу фінальної версії iOS 11.1, першого великого оновлення.
Але одразу ж власники iPhone X поскаржилися на припинення роботи Face ID після оновлення системи. Про це повідомляє 9to5mac.
За словами користувачів, після оновлення iOS 11.2 у них на екрані з’явилося повідомлення “Неможливо активувати Face ID на цьому iPhone”. У більшості випадків для вирішення проблеми необхідно лише перезавантажити смартфон.
Для перезавантаження iPhone X необхідно натиснути клавішу підвищення гучності, потім зниження, після чого утримувати кнопку блокування протягом 10 секунд. Якщо ж перезавантаження не допомогло, рекомендується звернутися в службу підтримки Apple.
Версія iOS 11.2 вийшла в суботу 2 грудня. Головним нововведенням стала запущена функція Apple Pay Cash, яка дозволяє швидко відправляти гроші іншим користувачам безпосередньо. Apple Pay Cash працює через додаток Messages і поки доступна тільки для користувачів у США.
Крім того, iOS 11.2 вносить невеликі вдосконалення, виправляє низку недоліків і помилок, виявлених у попередніх версіях ОС. Наприклад, з’явилася підтримка швидкої бездротової зарядки для аксесуарів сторонніх виробників, додані нові живі шпалери для iPhone X, поліпшена стабілізація камери.
Окремо варто відзначити, що iOS 11.2 виправляє неприємну помилку з автокорекцією, коли “it” і “is” виправлялися на “I. T” і “I. S.”.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас