У що сьогодні необхідно вкладати банкам — думки експертів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У що сьогодні необхідно вкладати банкам — думки експертів

Фондовий ринок
763
Які пріоритети потрібно обрати і куди інвестувати свої кошти банкам, щоб продовжити зростати в епоху діджитал?
На думку банкірів, такими напрямками можуть стати розширення технологічних можливостей, розвиток персоналу і розширення банківської мережі.
Про це розповіли на конференції FinRetail 2017, що відбулася в Києві.
На думку віце-президента Альфа-Банк Україна Олексія Пузняка, банку потрібно прагнути стати класним комунікатором з клієнтами, навчитися виробляти конкурентоспроможні продукти і організовувати сервіс, затребуваний у клієнтів. Одним з варіантів успішної моделі для банку може стати надання конкурентних продуктів для клієнтів та послуг для компаній.
Для успішного майбутнього банку потрібно більше вкладати у розвиток технологій і розширення партнерських програм з компаніями, що мають велику клієнтську базу, вважає заступник голови правління Таскомбанку Валерій Даниленко. І, звичайно, пріоритетом продовжить залишатися якісне зростання персоналу банку.
А от заступник голови правління Укргазбанку Інна Тютюн вважає, що банку потрібно зосередитися на розвитку транзакційного бізнесу і пропонувати більше сервісів і послуг населенню та малому і середньому бізнесу.
«Для того щоб банк залишався в тренді, потрібно прискорювати впровадження нових послуг в e-commerce і активніше залучати для реалізації проектів фахівців з ІТ-сектору», – вважає СЕО Zakupki.Prom.ua Оксана Ферчук. – Для залучення нових клієнтів банкам настав час зосередитися на впровадженні більш ефективних бізнес-процесів, в тому числі і для малих та середніх підприємств».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас