СБУ буде твердо і рішуче запобігати спробам незаконного тиску на бізнес - Грицак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ буде твердо і рішуче запобігати спробам незаконного тиску на бізнес - Грицак

Казна та Політика
204
Керівник Служби безпеки України Василь Грицак зустрівся з керівниками провідних бізнес-асоціацій та обговорив з ними питання прозорості в роботі СБУ та суб’єктів господарської діяльності як важливу передумову для формування середовища, сприятливого для ведення підприємницької діяльності та залучення іноземних інвестицій в економіку України.
“Сторони констатували позитивні зрушення в питаннях взаємодії СБУ та представників бізнесу”, – повідомляє прес-центр СБ України за підсумками зустрічі, що відбулася напередодні.
В. Грицак запевнив, що СБ України в межах своєї компетенції буде докладати усіх необхідних зусиль для практичного забезпечення прав та гарантій бізнесу. “Ми будемо твердо і рішуче запобігати спробам незаконного тиску на бізнес, створення інфраструктурних перешкод або будь-яким іншим способам перешкоджання законній діяльності вітчизняних та іноземних компаній”, – підкреслив голова СБУ.
Бізнес-омбудсмен Альгідрас Шемета зазначив, що рівень співпраці офісу бізнес-омбудсмена з СБ України є найкращим серед державних і правоохоронних органів. “З моменту підписання Меморандуму між СБУ та Радою бізнес-омбудсмена ми бачимо конкретні дії з боку спецслужби для вирішення існуючих питань”, – зазначив він.
Президент Спілки українських підприємців В’ячеслав Клімов і президент американської торгової палати Андрій Гундер відзначили важливість для бізнесу відкритості нинішнього керівництва СБУ, а також актуальність залучення експертного середовища до роботи над концептуальними проектами у сфері бізнесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас