Samsung почала випуск чіпів за 10-нанометровою технологією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung почала випуск чіпів за 10-нанометровою технологією

Фондовий ринок
634
Компанія Samsung Electronics оголосила про початок серійного випуску однокристальних систем за 10-нанометровою технологією FinFET другого покоління. Цей техпроцес називається 10LPP (Low Power Plus).
Така продукція перевершує чіпи, виготовлені з використанням 10-нанометрового техпроцесу першого покоління 10LPE (Low Power Early), за продуктивністю або енергоспоживанням. Чіпи будуть потужнішими на 10%, а зниження енергоспоживання при збереженні продуктивності може досягати 15%.
Оскільки 10LPP є розвитком вже обкатаного техпроцесу, виробникові вдалося істотно скоротити цикл освоєння нових виробів з отриманням високого відсотка виходу придатної продукції в перших партіях.
Перші однокристальні системи, виготовлені за техпроцесом 10LPP, з’являться в електронних пристроях на початку 2018 року. Новітня лінія S3 готова нарощувати випуск 10-нанометрової продукції відповідно до потреб ринку. До речі, це підприємство обрано і для освоєння в серійному виробництві 7-нанометрової технології FinFET з використанням EUV.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас