Сьогодні Кабмін розгляне поправки до держбюджету-2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні Кабмін розгляне поправки до держбюджету-2018

Казна та Політика
221
Кабінет міністрів України на засіданні 1 грудня, яке заплановано на 16:00, має намір розглянути підготовку проекту державного бюджету на 2018 рік до другого читання у Верховній Раді, а також стан виконання завдань, визначених планом дій з корпоративного управління ПАТ “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз Україниˮ. Згідно з порядком денним засідання, розміщеним на сайті уряду, дані питання на засіданні представлять міністр фінансів Олександр Данилюк і перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.
Також сьогодні Кабмін планує затвердити організаційну структуру Державного бюро розслідувань та типовий порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади Держбюро.
У планах також затвердження нового складу наглядової ради зі здійснення контролю за використанням та інвестуванням коштів фінансового резерву, призначеного для зняття з експлуатації діючих енергоблоків атомних електростанцій, а також нового складу Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі.
Планується затвердити перелік судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції і Національної гвардії.
Також серед запланованих до розгляду питань діяльності “НАК “Нафтогаз Україниˮ і ˮОщадбанкуˮ. Крім того, уряд має намір розглянути кадрові зміни.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас