Tesla Model 3 на одній підзарядці справді проїжджає 500 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model 3 на одній підзарядці справді проїжджає 500 км

Технології&Авто
1344
Американське Агентство з охорони навколишнього середовища (Environmental Protection Agency, EPA) офіційно підтвердило, що електричний люксовий седан Tesla Model 3 на одній підзарядці проїжджає близько 500 км.
Компанія Tesla давно стверджує, що Model 3 може на одній підзарядці проїхати приблизно 500 км. Однак, те, що говорить автовиробник – одне, і те, що є насправді – зовсім інше. Деякі автовиробники йдуть на різні хитрощі, щоб поліпшити показники своїх машин. Але Tesla надає правдиву інформацію.
Агентство EPA в результаті тестів дійшло висновку, що Model 3 у варіанті Long Range на одній підзарядці в комбінованому режимі проїжджає приблизно 500 км. В місті ця цифра становить 518 км, а на шосе – 476 км
До таких показників прагнуть всі компанії, які зараз розробляють люксові суперкари. Причому деякі з них готуються помітно перевищити позначку в 500 км. Чи вийде це у них – покаже час.
Нещодавно стало відомо, що компанія Tesla планує в найближчі кілька років розробити і випустити на ринок електричний родстер і електричний пікап. Пікап побудують на базі вантажівки, яка з’явиться у продажу, як очікується, в 2019 році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас