Аудитор PwC почав приймати платежі в Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аудитор PwC почав приймати платежі в Bitcoin

Фінтех і Картки
1333
Як повідомляє The Wall Street Journal, PwC в Гонконзі прийняла платіж у Bitcoin, тому що все частіше працює зі стартапами, які залучені в криптоконверсії і blockchain, технологію open-book, яка обробляє транзакції Bitcoin, реєструючи їх у загальнодоступному запису.
У компанії відзначили свою консультативну роботу в таких галузях, як початкові пропозиції монет, обмін криптографією і криптофонди.
«Це рішення допомагає проілюструвати, як ми використовуємо нові технології і вмикаємо інноваційні бізнес-моделі в наш повний спектр послуг, – сказав голова PwC Asia-Pacific Раймунд Прат. – Це також вказує на те, що Bitcoin і інші встановлені криптовалюти тепер перетворилися на більш широко прийняті форми врегулювання».
PwC – перша з чотирьох аудиторських фірм «великої четвірки», яка почала приймати платежі в криптовалюті. Вона приєдналася до зростаючого списку компаній, які приймають цифрові валюти для платежів, таких як Microsoft Corp., інтернет-магазин Overstock і оператор супутникового телебачення Dish Network Corp.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас