Київська влада склала список вулиць, де заборонено паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська влада склала список вулиць, де заборонено паркування

Казна та Політика
888
Київська міська рада заборонила паркування на 67-ми київських вулицях. Таке рішення було прийнято на пленарному засіданні 28 листопада, повідомили у прес-службі Київради.
“На цих шляхах встановлять дорожні знаки, відповідне доручення дано “Київдорсервісу”. Також “Київавтодор” повинен нанести дорожню розмітку, щоб водії бачили, що там не можна паркуватися. Після всіх цих процедур поліція, маючи на руках рішення Київради, буде вживати відповідних заходів до водія, який суттєво заважає організації дорожнього руху”, — зазначив перший заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) Іван Шпилевий.
Відзначається, що було визначено 67 вулиць, де заборонено залишати транспортні засоби, оскільки це зменшує пропускну здатність і перешкоджає дорожньому руху. Так, парковка на зазначених ділянках призведе до евакуації транспортного засобу.
Вважається, що таке рішення Київради зможе мотивувати городян користуватися послугами громадського транспорту в межах столиці.
Згідно з рішенням Київради, тепер заборонено паркуватися на таких вулицях і проспектах:

За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас