Citroen відмовився від преміального електромобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen відмовився від преміального електромобіля

Технології&Авто
721
Концепт електричного суперкара DS E-Tense, який був показаний в березні 2016 року під час Женевського автосалону, не піде в серійне виробництво. Таку заяву зробив голова бренду DS Ерік Апод.
Під брендом DS компанія Citroen випускає преміальні автомобілі. В принципі вони користуються хорошим попитом, особливо в Європі. Люксові автовиробники зараз почали працювати над електромобілями, в тому числі і Citroen.
В минулому році відбулася прем’єра DS E-Tense, який представляв собою концепт розкішного суперкара з електричною силовою установкою. На жаль, в серійне виробництво він не піде, хоча багато хто на це сподівався.
«Ми використовуємо DS E-Tense як свого роду тестову лабораторію, щоб удосконалюватися в електричних і гібридних технологіях. Інших планів щодо цього концепту у нас немає», — сказав Апод.

Нам здається, що Citroen робить помилку, не бажаючи випускати DS E-Tense серійно. Цей суперсучасний розкішний електромобіль отримав дуже хороші відгуки під час Женевського автосалону. Концепт оснащений електричною силовою установкою загальною потужністю 402 к. с. і 516 Нм крутного моменту. До 100 км/год він повинен був розігнатися всього за 4 секунди при максимальній швидкості 250 км/год. На одній підзарядці такий електромобіль повинен був проїхати 310 км
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас