У Google придумали ноутбук з екраном, що саморегулюється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Google придумали ноутбук з екраном, що саморегулюється

Фондовий ринок
427
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії Google патент на цікаву розробку в галузі портативних комп’ютерів.
Документ має ім’я «Notebook computer with motorized display positioning» – ноутбук з системою моторизованого позиціонування дисплея, повідомляє 3Dnews».
Мова йде про спеціальний механізм для автоматичної зміни кута, на який відкинута кришка з екраном.
Для визначення оптимального положення дисплея буде використовуватися інформація від набору сенсорів. Це, наприклад, може бути датчик наближення і присутності користувача.
Система дозволить автоматично регулювати кут розкриття портативного комп’ютера у широкому діапазоні – від повністю закритого до повністю відкритого. Це позбавить користувачів необхідності повертати кришку вручну.
Розробка покликана підвищити комфорт взаємодії з портативними комп’ютерами. Система при організації відеозв’язку через вбудовану веб-камеру дозволить постійно тримати обличчя в поле зору об’єктива.
Заявка на патент була подана більше чотирьох років тому – в жовтні 2013 року. Але зареєструвати винахід компанії Google вдалося тільки зараз. Про строки практичної реалізації розробки нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас