Стало відомо, коли Samsung може представити Galaxy S9 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли Samsung може представити Galaxy S9

Фондовий ринок
1265
Інсайдер Еван Бласс заявив про те, що компанія Samsung може представити свій новий флагман, Galaxy S9, раніше ніж звичайно. За його відомостями, презентація нового смартфона може відбутися вже в січні на виставці CES (Consumer Electronics Show), повідомляє The Verge.
Бласс стверджує, що компанія не буде вносити істотні зміни в дизайн пристроїв. Замість цього Galaxy S9 буде оснащений більш потужним процесором, імовірно Qualcomm Snapdragon 845. Крім того, очікується, що Samsung перенесе сканер відбитків пальців під основну камеру на задній панелі, зараз він розташовується збоку від камери, через що об’єктив часто “заляпується”.
Бласс зазначає, що S9+ отримає кілька поліпшень в порівнянні з простим S9, зокрема більш великий смартфон буде йти з 6 ГБ оперативної пам’яті (S9 — з 4 ГБ), а також буде оснащений двома задніми камерами.
28 березня Samsung представила нові смартфони Galaxy S8 і S8+. S8 оснащений заокругленим дисплеєм діагоналлю 5,8 дюйма (6,2 дюйма у випадку з S8+), який займає практично всю передню панель. Гаджет позбувся також фізичної кнопки додому, яка тепер розташовується в самому дисплеї і є чутливою до натискання.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас