"Укрзалізниця" продовжила на 5 років контракт з Hyundai — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" продовжила на 5 років контракт з Hyundai

Фондовий ринок
383
ПАТ “Укрзалізниця” продовжила на п’ять років контракт з південнокорейською компанією Hyundai Rotem на обслуговування швидкісних поїздів HRCS2. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на Railway Gazette.
Вартість угоди не розголошується.
Нагадаємо, перший контракт на сервісне обслуговування поїздів HRCS2 “Укрзалізниця” і Hyundai Rotem підписали в травні 2012 року. Тоді вартість угоди склала 65 млрд вон (близько $60 млн). Перший договір на сервісне обслуговування діяв з 2012 по 2017 рік. За умовами угоди, корейська сторона протягом 5 років зобов’язалася обслуговувати швидкісні поїзди, виконувати всі гарантійні зобов’язання щодо забезпечення якості ремонту та експлуатації, а також підготувати українських фахівців.
У Hyundai Rotem заявляють, що поїзди HRCS2 обслуговуються в цілодобовому режимі. Це дозволяє оперативно реагувати на будь-які збої.
Зазначимо, що в червні цього року “Укрзалізниця” підписала контракт з компанією Hyundai Rotem на обслуговування двоповерхових шестивагонних поїздів City Elefant (EJ 471) виробництва Skoda Transportation. Вартість послуги склала 58,2 млн грн.
У грудні 2011 року “Укрзалізниця” і Hyundai Rotem підписали контракт на поставку 10 дев’ятивагонних поїздів HRCS2. Вартість угоди склала $307 млн. У березні 2012 року перші поїзди були доставлені в порт “Одеса”. На маршрут південнокорейські потяги вийшли в травні того ж року. За п’ять років роботи в Україні поїзди HRCS2 перевезли близько 12 млн пасажирів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас