Новинському заблокували видобуток газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новинському заблокували видобуток газу

Фондовий ринок
1017
17 листопада цього року компанія “Укргазвидобуток” отримала офіційного листа від служби, яким її повідомили про існування наказу №474 від 30 жовтня 2017 року, яким зупиняється дія спецдозволу на користування надрами. Про це повідомляє прес-служба холдингу.
Таке рішення було прийнято за результатами позапланової перевірки, проведеної у вересні поточного року.
При цьому сама видобувна компанія вважає зауваження комісії, що проводила перевірку, необґрунтованими і заявляє про відсутність порушень.
“Смарт Енерджі” – керуюча компанія в складі групи “Смарт-холдинг” Вадима Новинського, відповідає за розвиток проектів у сфері видобутку вуглеводнів та альтернативної енергетики.
Нафтогазовий напрямок Smart Energy представлено газодобувною компанією “Укргазвидобуток” (Харківська область) та публічною британською компанією Regal Petroleum з активами в Полтавській і Харківській областях (компанія “Пром-Енерго Продукт”).
6 жовтня правоохоронці затримали директора приватного акціонерного товариства “Укргазвидобуток” Вадима Мохова.
Мохов підозрюється в невиконанні вимог наказу Державної служби геології та надр України про призупинення дії спецдозволу на користування надрами в період з 28 липня по 10 серпня 2017 року.
Харківський районний суд Харківської області обрав для Мохова запобіжний захід – арешт з альтернативою застави в 5 млн гривень. 9 жовтня за нього внесли заставу.

Довідка Finance.ua

  • ВАТ “Укргазвидобуток” – компанія, що має ліцензію на розробку і видобуток природного газу і газового конденсату на Островерхівському родовищі в Харківській області.
  • На початку грудня військова прокуратура провела обшук в будинку одного з керівників “Смарт-Холдингу”. Також про обшуки в компанії повідомляли 25 вересня.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас