Американські фінансові інститути визнали дефолт Венесуели — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські фінансові інститути визнали дефолт Венесуели

Кредит&Депозит
885
Міжнародна асоціація свопів і деривативів (ISDA) визнала дефолт уряду Венесуели за державним боргом і облігаціями, випущеними державною нафтовою компанією країни PDVSA. Рішення було прийнято одностайно в четвер, 16 листопада, членами спеціального комітету асоціації, до складу якого входять 15 великих фінансових компаній, включаючи JPMorgan, Goldman Sachs і американський інвестфонд Elliott Management.
Це означає, що власники кредитних дефолтних свопів, тобто страховок від дефолту, можуть отримати належні їм компенсації. Комітет збереться в понеділок, 20 листопада, щоб визначити умови виплати.
Кількома днями раніше міжнародне рейтингове агентство Standard & Рoor’s вже оголосило частковий дефолт Венесуели. За оцінками аналітиків, загальний держборг країни, включаючи борг PDVSA, становить 150 млрд доларів. Зустріч з кредиторами у понеділок, 13 листопада, на якій планувалося обговорити можливості реструктуризації, пройшла безрезультатно. Влада Венесуели не запропонувала жодного конкретного вирішення проблеми.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас