У Британії створили дебетову картку для переведення в готівку криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії створили дебетову картку для переведення в готівку криптовалют

Фінтех і Картки
666
Лондонська компанія London Block Exchange випустила дебетову картку Dragoncard Visa для переведення в готівку криптовалют і покупок.
Про це повідомляє видання Business Insider. Як повідомляється, за допомогою картки можна перевести в готівку Bitcoin, Ethereum, Litecoin і інші криптовалюти.
Принцип роботи картки такий: власник завантажує спеціальний додаток у смартфон і підключає свої віртуальні гаманці. За допомогою Dragoncard можна буде не тільки оплачувати покупки в Інтернеті і офлайн-магазинах, а й знімати готівку в банкоматах.
В останньому випадку криптовалюта буде конвертуватися за актуальним курсом фунта стерлінгів. Творці картки вже отримали 2 млн фунтів стерлінгів від анонімного інвестора. Генеральний директор LBX Бен Дайвс заявив, що британцям складно проводити операції з криптовалютою, хоча Лондон є одним з фінансових центрів світу.
Компаньон Дайвса, банкір Адам Брайант, вважає, що їхній стартап переверне ринок криптовалют у Великобританії. Щоб користуватися Dragoncard, потрібно оформити договір і заплатити 20 фунтів в якості плати за обслуговування. LBX буде стягувати 0,5% від всіх операцій з криптовалютою і невелику комісію при знятті готівки в банкоматах.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас