Світовий банк планує розширити фінансову підтримку реформ в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк планує розширити фінансову підтримку реформ в Україні

Кредит&Депозит
235
Президент групи Світового банку Джим Ен Кім зазначив, що в банку шукають можливості розширення фінансової підтримки реформ, що проводяться в Україні.
Про це він сказав під час зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, передає прес-служба Ради.
“Коли ми досягли ліміту можливого кредитування України, ми обмінялися певними зобов’язаннями з європейськими інституційними банками з тим, щоб ми могли дати більше коштів Україні. Зараз ми додатково шукаємо можливості звільнити ті чи інші ресурси для того, щоб направити їх в Україну”, – сказав він.
Так, Кім назвав важливими сферами реформування для подальшого отримання інвестицій охорону здоров’я, земельну реформу і боротьбу з корупцією. На думку президента групи Світового банку, підвищення прозорості та відкриття ринку землі збільшить інвестиції в Україну.
“Прихід інвесторів в цей сектор приведе до підвищення продуктивності. Для мільйонів людей – власників паїв і ділянок це додаткові доходи від оренди, це дасть можливість наповнити бюджет і вивільнити кошти, які можна буде направити на інші напрямки, зокрема, на охорону здоров’я”, – додав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас