Прибуток ТАСКОМБАНКУ за 9 місяців зріс у 22 рази — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прибуток ТАСКОМБАНКУ за 9 місяців зріс у 22 рази

Фондовий ринок
505
ТАСКОМБАНК продовжує укріплювати ринкові позиції, демонструючи позитивну динаміку фінансових результатів. За дев’ять місяців 2017 року активи банку склали 10,6 млрд грн. Обсяг кредитного портфелю зріс на 47,3% – до 8,1 млрд грн, а обсяг розміщених коштів клієнтів – на 42,1 %, до 8,1 млрд грн. Чистий прибуток банку порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшився в 22 рази й на сьогодні складає 42,5 млн грн.
Динамічний ріст ТАСКОМБАНКУ підтверджують і провідні рейтинги фінансового сектору, опубліковані цієї осені. За результатами досліджень видання «Личный счет», ТАСКОМБАНК увійшов до трійки лідерів щорічного рейтингу найбільш надійних фінансових установ країни, посівши третє місце. Журнал «БІЗНЕС» опублікував результати фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар 2017», де визначив кращих представників банківського й страхового ринку України. Тут ТАСКОМБАНК був відмічений одразу в декількох номінаціях: увійшов до трійки лідерів номінації «Вибір населення» та «Корпоративний партнер», а також в десятку номінації «Аграрний банк».
Експерти Фінансового Оскару зауважили, що хоча банківське кредитування переживає не краща часи, проте є фінустанови, готові підставити кредитне плече своїм клієнтам навіть у таких важких умовах.
Високу позицію в рейтингах ТАСКОМБАНК отримав завдяки росту загального рівня довіри до нього зі сторони клієнтів, як до фінансової установи для надійного збереження й примноження своїх коштів, так і як до банка-партнера, де можна скористатися кредитними продуктами для задоволення своїх актуальних фінансових потреб. ТАСКОМБАНК сформував новий підхід до роботи з кредитними картками й кеш-кредитами, що забезпечило банку додатковий потік клієнтів.
«За останні два з половиною роки ТАСКОМБАНК якісно змінився. Завдяки інвестиціям у модернізацію технологій, бізнес-процесів, процедур тощо, банк реалізував низку інноваційних проектів, що дозволяють йому якісно виокремлюватися серед конкурентів. Ми стаємо більш відкритими, технологічними та доступними для клієнтів, — говорить Голова Правління ТАСКОМБАНКУ Катерина Мелеш. — Ще один з основних факторів нашого росту: наш банк завжди виконував та продовжує своєчасно виконувати свої зобов’язання перед клієнтами у повному обсязі», — підкреслила Катерина Мелеш.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас