Energica представила електробайк із запасом ходу 150 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Energica представила електробайк із запасом ходу 150 км

Технології&Авто
627
Energica, італійський виробник електричних мотоциклів, представила нову модель під назвою Eva EsseEsse9. Презентація моделі, про яку розповідає Electrek, відбулася на моторшоу EICMA в Мілані.
Energica стала відомою завдяки електричним спортивним супербайкам, але Eva EsseEsse9 поєднує в собі сучасний двигун з дизайном в дусі «старої школи». У компанії стверджують, що при його створенні надихалися класичними моделями і особливо підкреслюють такі елементи, як м’яке сидіння і дизайн світлодіодної фари.
Eva EsseEsse9 оснащена електродвигуном потужністю 80 кВт, який виконуює роботу в 11,7 кВт*год. В одній з модифікацій двигун буде ще потужнішим – 107 кВт. Максимальна швидкість мотоцикла складе 200 км/год, а запасу ходу батареї вистачить на 150 км. При використанні економічного режиму цю відстань можна збільшити до 200 км. Eva EsseEsse9 буде заряджатися дуже швидко: 30 хвилин вистачить, щоб досягти заряду в 85%.
Всі мотоцикли Energica дорогі: їх вартість в Європі починається з $25 000. На американському ринку, куди компанія вийшла нещодавно, ціни приблизно такі самі. Energica, яка позиціонує себе як «Tesla для мотоциклів», прагне зайняти в першу чергу верхній сегмент ринку.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас