Авіарейси з України до Нідерландів завантажені на 80-90% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіарейси з України до Нідерландів завантажені на 80-90%

Фондовий ринок
836
Франко-голландська авіакомпанія Air France-KLM, найбільший авіаперевізник Європи, поки не планує в цьому році відкривати нові авіарейси в Україну, – повідомив перший віце-президент по європейському регіону Air France-KLM Баррі тер Вурт.
«Цього року ми не плануємо відкривати нові напрямки по Україні. Однак ми працюємо з нашими партнерами для того, щоб поліпшити роботу саме цього маршруту для того, щоб в подальшому, можливо, відкрити нові напрями», – розповів топ-менеджер.
Він додав, що на кожен рік переглядається ситуація з пасажиропотоком і попитом, аналізуються можливості та перспективи для відкриття нових напрямків, і «як тільки ми побачимо, що позитивний тренд стає міцнішим і триває, ми будемо розглядати варіанти запуску нових маршрутів».
За словами Баррі тер Вурта, наприклад, на сьогоднішній день авіарейси за маршрутом з України в Амстердам (Нідерланди) завантажені на 80-90%.
«Це – не самий чудовий результат. Це добре”. Але є куди ще прагнути, розвиватися», – визнав він, уточнивши, що в основному, пасажири з України подорожують в Амстердам, а також літають в Іспанію, Францію і США. Зараз компанія здійснює рейси з «Борисполя» в Париж (Франція) і Амстердам.
Раніше повідомлялося, що Air France і KLM в тарифах економічного класу на рейсах в Україну не нараховували перевезення багажу.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас