6 найкращих автомобілів за 20 000 доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

6 найкращих автомобілів за 20 000 доларів

Технології&Авто
18548
Автовиробники пропонують багато автомобілів за ціною 20 000 доларів. Щоб розібратися в них, потрібно багато часу. Ми пропонуємо до вашої уваги шість найкращих моделей в діапазоні 20 000 доларів.
Honda Fit має багато комплектацій в діапазоні 20 000 доларів. Причому вона пропонує набагато більше обладнання, ніж інші автомобілі цього сегмента (наприклад, шкіряні сидіння з обігрівом, люк на даху, два USB-порти).
У Kia Soul багато переваг. Це красива модель з просторим салоном і сучасними технологіями. Звичайно, у неї немає повного приводу, але багатьом автолюбителям, які обирають компактний кросовер, він не потрібен.
Компактну Subaru Impreza пропонують у двох варіантах кузова – седан і хетчбек. Ця модель має багато переваг перед своїми конкурентами (наприклад, чудові сенсорні технології).
Виявляється, за 20 000 доларів можна купити навіть Chevrolet Malibu. У комплектації LS, що має легкосплавні колеса, 7-дюймовий сенсорний екран і новітні технології комунікації. Салон у цій моделі один з найбільших у своєму класі.
Звичайно, топові версії Mazda 3 пропонують люксове оздоблення і потужні двигуни, але і базова комплектація, яку можна купити приблизно за 20 000 доларів, теж вражає. У цієї моделі є дві версії — седан і хетчбек.
Можливо, Nissan Rogue Sport не найпопулярніший кросовер у світі. Але це відмінний варіант для тих автолюбителів, які хочуть отримати кросовер за 20 000 доларів. Базова комплектація S коштує навіть менше ніж 20 000 доларів. У деяких дилерів можна знайти за цю ціну й топову комплектацію (в неї додатково входить двозонний клімат-контроль, легкосплавні колісні диски та ін).
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас